Реал (Мадрид) и Осасуна завършиха 1:1 на Сантиаго Бернабеу в мач

...
Реал (Мадрид) и Осасуна завършиха 1:1 на Сантиаго Бернабеу в мач
Коментари Харесай

Реал Мадрид се препъна срещу Осасуна, Бензема сбърка от бялата точка

Реал (Мадрид) и Осасуна завършиха 1:1 на " Сантиаго Бернабеу " в мач от 7-ия кръг на Ла Лига. По този метод " белите " прекъснаха серията си от шест следващи победи. Винисиус откри резултата в 42-ата минута. Звездата на домакините Карим Бензема пропусна дузпа в 79-ата минута, а гостите останаха с човек по-малко в същата обстановка, откакто Давид Гарсия беше остранен от игра с пряк червен картон. 

Отборът на Карло Анчелоти опита първоначално да наложи дълготраен напън на противника. " Белите " сътвориха няколко офанзиви и отбраната на гостите бе тествана, но съумя да опази вратата си в първите минути на срещата.

В края на първото полувреме Винисиус изведе мадридчани напред в резултата. Бразилецът опита да подаде на собствен съотборник в наказателното поле, само че топката мина през куп играчи, без да бъде отиграна и по този начин попадна във вратата на Осасуна. 

Непосредствено след началото на второто полувреме, Осасуна възвърне паритета. Кике Гарсия получи  центриране от Унай Гарсия и с обмислен удар преодоля Лунин.

Докрая на мача футболистите на Анчелоти търсеха гола, само че гостите бяха стабилни и не позволиха да застрашат вратата им.
 Реал Сосиедад победи Жирона с 5:3
Реал Сосиедад надви над Жирона в мач с осем гола

Зрелищен дуел сред двата отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР